Mobirise

BARTJENSSTRAAT

Dit pand aan de Bartjensstraat in Zwolle was in gebruik als magazijn en bedrijfsruimte door een nabijgelegen elektronicawinkel. Door de jaren heen was het pand enorm verwaarloosd en grondig toe aan een grote renovatie.

De opdracht betrof het realiseren van twee grondgebonden appartementen met elk twee slaapkamers en een kleine buitenruimte. Van hieruit werd er een ontwerp gemaakt waarbij met name de voorgevel weer werd gerestuareerd naar de situatie van voor 1950. De grote magazijndeur heeft plaatsgemaakt voor een authentiek gereconstrueerd gevelkozijn en ook de kleuren in combinatie met het voegwerk vormen weer aansluiting met de overige woonhuizen van het bouwblok. 

free html web maker

" De voorgevel werd weer gerestaureerd naar de situatie van voor 1950 "

PROJECTDATA

PROJECTVERBOUW MAGAZIJNRUIMTE NAAR 2 WONINGEN
LOCATIEBartjensstraat - Zwolle
BOUWBEDRIJFBouwbedrijf A. Hokse b.v. - Meppel
BOUWJAAR2010

© Morphique Architecten